Midsummer

Jag och Timmy var i brändön över midsommar. Vi fiskade, letade efter hökar, krockade nästan med rådjur och hade det riktigt mysigt. Det var en sån dära lugn och mysig midsommar och det var nog bra med tanke på att Timmy hade fått ett anfall på morgonen. Jag blir alltid väldigt orolig när det händer men det är nog ganska förståeligt.
Jag kan säga att det var första gången för många saker i helgen, det var första gången jag vadat genom vass i jakt på hökar, första gången jag nästan blev omkullsprungen av ett rådjurskid och det var även första gången jag spelat kort tre timmar i sträck och tyckt om det !
Självklart hände mycket mer men det får räcka så här.
Jag och Timmy var i brändön över midsommar. Vi fiskade, letade efter hökar, krockade nästan med rådjur och hade det riktigt mysigt. Det var en sån dära lugn och mysig midsommar och det var nog bra med tanke på att Timmy hade fått ett anfall på morgonen. Jag blir alltid väldigt orolig när det händer men det är nog ganska förståeligt.
Jag kan säga att det var första gången för många saker i helgen, det var första gången jag vadat genom vass i jakt på hökar, första gången jag nästan blev omkullsprungen av ett rådjurskid och det var även första gången jag spelat kort tre timmar i sträck och tyckt om det !
Självklart hände mycket mer men det får räcka så här.

Look me in the eyes

Sjukt sugen på nya linser! Har inte användt mina på ett bra tag och känner att set skulle vara kul med något nytt! Hade tänkt mig ett par drastiska stora gröna, ett par blå mindre och mer vardagliga och sen några i en rolig färg, rosa kanske ! Princess mimi Apple green vet jag redan att jag vill ha dom är super fina, och jag lyckades hitta en reviw på dem med blåa ögon så jag vet typ hur dom ser ut på också.

I'm selfish, impatient and a little insecure.

I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best - Marilyn Monroe.

Marilyns ord är värda att lyssna lite extra på. Det här citatet är underbart.


You broke my electronicheart

Imrogon hade jag tänkt lämna in min lapptop. Det kommer kännas underligt efter nästan ett år av hatkärlek. Tänkte ta nya ID bilder och skicka till skolan i samma veva. Vi får hoppas på att jag åker hem med en dator imorgon!

Lets keep on smiling

Tog bild på det jag klottrade på igår vid tvn, tyvärr är jag inte teknisk nog att få scannern att fungera. Vems gener har jag ärvt? Om bilden längst ner måste jag få tillägga tt jag blev galet nöjd med näsan och det är väldigt ovanligt! Nu ska jag tillbaka ut i vackervädret. Man måste njuta av sommaren medans den är här. Kitty är fortfarande här på busjakt och idag kom hon in på husesyn också!

The morning ligth shines so birght

Vaknade inte fullt så pigg som man skulle kunna hoppas, tänker låta min morgon flyta på till ett soundtrack av Veronica Maggio med låtern Stopp högst upp på listan. Galet begåvad tjej, såg henne på en festival för nått år sedan. Nu hade jag tänkt fylla i blankett 5500W, skicka den vidare och även kasta i mig någon fukost !

"Men öppnar du den där dörren, ta på dig skorna, måste jag ta sönder dig
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Jag måste stoppa dig, stoppa dig, stoppa dig
Jag tänker stoppa dig, stoppa dig
Snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig för"

"You are the one I want, and no other" Do you understand?

Råkade på grannens lilla katta Kitty Hon ser verkligen gullig ut när hon jagar. Hon är inte helt vuxen ännu och halvt leker halvt jagar möss och när jag satte mig en bit bort för att fota henne rusade hon ut ur gräset och gav min en katt kram.

 

Nu när Timmy är hemma ser vi på Scrubs och jag ritar i blocket och lite på datorn. Jag sa just till honom att jag är allt bra kansig, jag har skaffat mig en ritbräda och jag har ritprogram men nu sitter jag i paint med tutchpaden på laptoppen !

Give me some money bitch!

Fick just söka om ett CSN lån! Dom har verkligen en jobbig telefon växel, precis som dom flesta andra, först ska du sitta och klicka på en massa knappar och göra 100 olika val för att samtalet ska bli lättare när du kommer fram. När du väl gjort alla val hamnar man i en telefon kö på x antal minuteroch där har man en röst som uppreper var 20 sekund "Tack för att du väntar...Tack för att du väntar... Tack för att du..."

 

Ja ni fattar vad jag menar. När jag väl kommer till en telefonist och förklarar min sittuation får jag svaret "Öhh... vänta ska jag koppla dig till någon från utlandsavdelningen" Va!? Det första knappvalet jag gjorde var "Gäller detta Utlandsstudier tryck 1" Suck. I slutändan löste allt sig iallafall och snälla damen från CSN skulle skicka mitt intyg på engång så jag får det så snart som möjligt.

Tears in my eyes and a red nose

Vaknade och tyckte vädret var helt underbart, solen sken in genom det öppna förstret och jag kännde med  en gång att idag skulle bli en underbar dag! Klockan var bara åtta på morgonen just då och jag kände att jag kunde få dra mig i sängen ett tag till så jag slog på yv och myste med ett glas rabarbersaft. Plötsligt började jag nysa och kände mig jätte rinnig ur näsan. Pollen.

 

Jag stäckte mig efter mina allergipiller men efter ca en halvtimmes snörvlande och nysande gav jag upp och hoppade i duschen. När det var dags att klä sig valde jag ett par korta gråa jeansshorts från Carlings och min nya tunna halvt genomskinliga oversize tröjja från Monki, skitsnyggt! Men så fick jag på vägen hem till mina föräldrar känna att solen bara var där för synsskull. Det blåser SVIN kallt idag! Vi får se hur dagen utvecklas, jag får fortsätta hoppas på det bästa!

That sound is the sound of a cute TV

Jag bakade just chocolatechip cookies ! Det är verkligen bland de godaste kakor jag vet. Nu ska jag och Timmy lägga oss och se Scrubs och lite Tokyo Kawaii TV. För er som vill se något av Tokyo kawaiis avsnitt finns som här!

Japanese Aid

Den japanska jordbävningen, tsunamin och kärnkraftkrisen har varit förödande för Japan och alla som bor där. Lush har tagit fram tvålen Japanese Aid för att hjälpa till med uppbyggnaden av Japan. Alla pengar går direkt till den japanska välgörenhetsorganisationen Fairtrade Touhoku för att hjälpa dem att hjälpa fler människor.

Den är formad som den jagapnska flaggan och luktar krämig kokos. Självklart är den också vegetablilisk och inte testad på djur. Priset är 89 kronor för 200g. Min fick jag av Anso !


Blonds have more fun but brunetts get married!

Jag älskar ju att färga håret och har nog haft de flesta fägerna som går att ha ! Dock syns det på mitt hårs kvalite nu. Aj aj, riktigt torrt och skadat. Planen var att köra på brunett tills håret inte mår piss längre iaf. Och för att hjälpa mig att orka med samma hårfärg under en längre period så har jag beställt den här!
En blond peruk i Japanskt kanekalon. Den är värmetålig och man kan färga den om man inte vill ha den blond längre sen också. Det lät verkligen toppen! Jag köpte den på tradera säljaren har en till likadan ute men den går imorgon Klicka här för att komma till auktionen på den andra blonda peruken !

Det ser ut att bli Japan trots allt!

Rubriken säger ungefär allt. Jag har svarat skolan och sagt att jag gärna börjar i höst! Något väldigt positivt är ju att jag kommer hinna spara ihop en hel del pengar under sommaren :) Så då kan jag börja i ett studentrum och byta till en lägehet när jag vill utan att oroa mig för utflyttnigskostnader ! Härligt! 


RSS 2.0