Vinterland

Bilderna är tagna för ett tag sedan lite då när våren precis började komma!

Letar jobb och lägenhet!

Nu när det blev att stanna i Sverige känns det som en bra ide att försöka hitta ett hem åt mig och lillninisen igen! Visst är det trevligt att bo hemma, särsilt nu när jag är arbetslös, men nog önskar jag mig något eget igen!
Pancakes vill kunna springa friare i än vad hon kan nu och jag tror hon tycker jag är jobbig som är borta hos min pojkvän så mycket!

Your scent upon my pillow

Jag har blivit fruktansvärt bortskämd när det kommer till att få somna med min pojkvän, det är så mysigt när man är två. Inatt sover jag dock ensamen i hans/vår säng eftersom han är hos en kompis! Tur att jag sover här hemma hos honom så jag iaf kan mysa med hans kudde !
Snäll som jag är postar jag även en bild på sötnosen där han ligger i sängen!

Angående att åka till japan

Svar: Nä tyvärr så kommer jag inte att åka nu i vår som planerat. Även om kansai området inte drabbats direkt av tsunamin eller av jordbävningen känns det väldigt osäkert att åka till ett land med så pass hög radioaktiv stråling och trasiga kärnkraftverk. Mitt val är att avvakta och se hur det artar sig. I höst börjar en ny termin och det är okej för min skola att jag börjar då istället.

 

Japan är ett starkt land och även om jag sörjer med folket för alla som omkommit och försvunnit i denna hemska tragedi så står jag samtidigt stark och tror på landet och dess folks styrka att återhämta sig.

Snart bär det av

Tiden i sverige börjar kännas knappt nu. Snart bär det av! Igår skickade jag in passet till Japanska ambassaden i hopp om att få mitt Visum snart. Och idag ska jag skicka iväg det ifyllda kontraktet på studentlägenheten!
Det blev en liten lägenhet nära skolan med egen ballkong och tvättmarskin. Jag hoppas jag trivs annars byter jag nog lägenehet till sommaren!

RSS 2.0