Min header

är jätte knasig av nån anledning :s Måste idas fixa den någon dag. Men inte idag :D Har just bakat chokladbollar eller chokladbollssmet i alla fall. Ska ropa in min bror och äta lite framför tv. Lathet.

 

Ska även göra ett tappert försök med körkorts-boken och ringa och boka in tid för att få min medicin utskriven på internationellt recept (fast det är inte så det heter, mer ett bevis på att jag får ta med mig min egen medicin till japan papper)
.

Lovdatum

Här har vi mina blivande lovdatum! en aning annorlunda från dom vi har på svenska skolor.
Lovdatum: 2/8-23/8, 16/9-11/10, 17/12-9/1

Peppad

Vaknade och kände mig jätte pepp på Japan jag verkligen längtar. Men känns lite tungt och nervöst samtidigt, nervöst eftersom jag kommer att åka helt ensam jag ar aldrig åkt flygplan ensam. Det blir en väldigt lång första ensamma flygresa med några byten dessutom ! Sen känns det även lite tungt, nä, väldigt tungt faktiskt. Jag kommer ju lämna mitt hjärta här i Sverige. Jag kan bara hoppas han kommer ta väl hand om det och även då kommer det kännas tungt och jobbigt att vara ifrån det i ett helt år.

Pancakes i hallen


Fyrtiotjugo ?

Vi har inventerat från klockan halv sex i morse. Men någonstans under dagen tappade jag min räkningsförmåga, stog och räknade vitaminburkar - 48, 49 ,4010, 4011, 4012, 4013 .... Fyrtiotjugi burkar var det! Nä vänta.... Fyrtiotjugo finns inte.... Jag måste mena, eh 40 + 20 ... 60 stycken!

Sugen på

Nya linser! Har sett så mycket bilder på folk i Geos nudy linser super sugen på att skaffa ett par. Älskar "halo" effekten dom flesta får med dem. Funderar bara på vilken färg som lockar mest?!
Blue eller Golden blue som smälter fint ihop med mina egna blå ögon eller kanske skimrande silver grått? Lila, grönt eller rosa skulle också vara härliga färger att testa !

Morgonens vill ha !

vill ha lista

 

1. söt svart plommonstop hatt
2. rött läpsttift
3.röda stövletter från skorett.se
4. svarta kilklacks stövletter från skorett.se
Just nu vill jag ha :
En Söt svart plommonstop hatt, som den från BIKBOK
Ett rött läpsttift
Dom röda stövletterna från skorett.se
Och Dom svarta kilklacks stövletter från skorett.se
Nu ska jag iväg och jobba

Att bo hemma

....Igen. Att flytta hem efter att ha bott i egen lägenhet. Även om det bara är tillfälligt känns det ibland som ett nederlag. Samtidigt som jag har haft jätte roligt med min familj och verkligen tyckt om att bo hemma under den tid som gått. Man sakna vissa grejjer  med att ha eget men det har även sina fördelar med att bo hemma. Mina föräldrar lagar middagden exempelvis, eller att man inte behöver handla mat. Två saker som verkligen känns super skönt.
Att flytta hem efter att ha bott i egen lägenhet. Även om det bara är tillfälligt känns det ibland som ett nederlag. Samtidigt som jag har haft jätte roligt med min familj och verkligen tyckt om att bo hemma under den tid som gått. Man sakna vissa grejjer  med att ha eget men det har även sina fördelar med att bo hemma. Mina föräldrar lagar middagden exempelvis, eller att man inte behöver handla mat. Två saker som verkligen känns super skönt. Tråkigt att bo ute på landet, men ändå väldigt lungt och skönt.
Nästa grej blir studentrum/lägenhet, vi får se vad jag kommer tycka om det :)
Tråkigt att bo ute på landet, men ändå väldigt lungt och skönt. Och utsikten är det inge fel på iaf!
Nästa grej blir studentrum/lägenhet, vi får se vad jag kommer tycka om det :)

Härlig snö promenad

Idag gick vi på en härlig vinterpromenad bakom berget, det skulle bli en kortis på 30 min men ibland så tappar man bara bort tiden.
Vinterlandskap kan vara riktigt vackra !

Splice & Dagens outfit

Idag såg vi filmen Splice, sjukt obehaglig film. Och kommentaren på framsidan "En stark och provokativ thriller. Både sexig och skrämmande." Sexig?! Vilken sjuk människa tycker den filmen är sexig?

 

Läs inte under bilden om du inte vill bli spoilad!
Den som skrev det tycker tydligen att det är sexigt när man har sex med flintiga läskiga alien liknade människo hybrider D: Men sen har jag det ganska svårt för läskiga filmer så döm inte ut filmen för att jag tyckte den var obehaglig. Den var som lite intressant och äcklig också!

 

På bilden är dagens outfit (eller infit eftersom jag varit hemma heladagen) iaf ! Inget speciellt men tänkte att jag kunde slänga upp den eftersom typ ingen har sett mig i uppsatt hår!


Tillåt mig att presentera...

...Pancakes ! Min underbara lilla kanin, med stor personlighet.
Här har ni några bilder på hårbollen min!
Hon verkar inte ha några problem med att ligga på ryggen och myser när man kliar henne mellan öronen.

Våga vara nöjd ibland!

Man ska vara glad över det man har. Ibland känns det som att alla bara vill ha mer och mer, att inget man själv har duger. För stor rumpa, för små bröst, för gammal mobil, för liten bil mm ja listan kan bli lång, och visst det är klart att det finns mycket jag också skulle vela ha. Men man borde försöka se allt med ett positivt öga ibland! Du kan SE, du kan LÄSA, du kan GÅ och mycket mer. 
Mammor och pappor brukar ju säga -Tänk på barnen i Afrika innan du slänger din mat! . Och ibland tycker jag vi borde lyssna på dom. Tänk hur lyckligt lottade vi är!

Gyaru

Jag vill tipsa om en supersöt modell från Egg, Nonoka Iwata! Hon är lite tuffare än dom flesta gyaru tjejerna och har en lite mera goth/rockig stil :)
Kolla gärna in hennes blogg! (den är på Japanska, men det finns ju alltid googletranslate för alla som inte förstår japanska) http://ameblo.jp/nonoka-iwata/

Nytt utseende

Suttit och pillat med bloggen idag, kom fram med en ny design. Inte så jätte bra eller fräsig, men jag blev ganska nöjd :) Ska låta den vara så hära ett tag!

Ska packa nu, ska till boden ikväll. Imorgon blir det sushi-date med Tomas.


RSS 2.0