Student lägenhet

Nu börjar avfärden närma sig och jag är verkligen pirrig! Fumie från skolan har inte hört av sig något om studentlägenheterna ännu vilket får mig liiite nervös, men det kommer nog vilken dag som hällst nu. Jag tycker till och med att det är spännade att välja student lägenhet.

 

Det går till på det sättet att kontaktpersonen på skolan (Fumie i mitt fall) visar lite hur typiska studentrum och lägenheter ser ut och sedan ber dig sätta några krav eller prioriteringar på hur du vill ha det. Sen får man vänta och vänta innnan kontaktpersonen skickar information på några olika lediga lägenheter eller rum som passar dig och som du får välja från!

 


ECC kokusai collage, bild:Google maps

 

Mina prioriteringar och krav var inte så krävande jag bad mest bara om AC och cykel eller gångavstånd till skolan på under 20min :) Jag hade ju ändå tänkt kika på lägenheter sen så!

Jag bara bråkar på allt

Vitt och svart funkar skit bra.

Nu fuskade jag

Orkar inte pilla nå mer med bloggens utseende blir så less på att det aldrig blir som jag vill. Designbloggar är det som har gjort den här designen och jag tänker köra med den tills jag får lusten att groma tillbaka ! Nu är det alldeles rosa och sparkling här iaf :)

52 dagar kvar !

Och allt jag har på hjärnan är hår ;) Jag kollar jätte mycket på olika frisyrer och färger som skulle vara kul att fixa väl i Japan på en japansk-frisörsalong :D Vill gärna tjäna i lite extra pengar just nu som jag kan lägga undan till shopping och hår. Men så gick jag och fick en tusans infektion i munnen när jag drog två visdomständer :( Aj ! Är jätte svullen och kan inte äta mat.
Fortfarande ganska pepp på rosa/mörkblond !

RSS 2.0