Bergen

Här en helg tog Timmy mig ut till ett berg. Det var väldigt vackert där och utsikten var helt otrolig! Jag har hur många bilder som hällst därifrån, man ville nästan inte lägga ifrån sig kameran. Men vi kommer fara dit igen ! Och nästa gång kommer jag att få veta att vart vi ska iförväg så jag kan göra en mummsig picknink korg :)

Summer hair

70tal, hippie, bohem och utväxt. Det är grejjerna som gäller i år!  Men jag kollar ju gärna in asiatiskt mode och lägger gärna in lite färg! Här är några frisyrer jag inte skulle tacka nej till i sommar!
70tal, hippie, bohem och utväxt. Det är grejjerna som gäller i år!  Men jag kollar ju gärna in asiatiskt mode och lägger gärna in lite färg! I Japan är det ju många tjejer som följer någon av gyaru stilerna och jag tänkte visa några snygga frisyrer jag tycker passar i sommar!

In the middle of chaos

ECC, skolan jag skulle ha börjat på i mars, har sagt att det är okej att börja höst om jag vill. Dom är villiga att boka fram mig ett halvår alltså. Jag har dock inte bestämmt mig. Det är fortfarande oroligt där borta och många tycker att det är alldelens för osäkert ännu. Men jag har verkligen verkligen lust, jag har ju väntat så länge på att få åka ! Bitter sweet feeling.

Läget i Japan!

Läget i Japan!
Tyfonen som varit och härjat i USA verkar vilja dra sig in över Japan, om det drar över Fukushima är det ganska illa. Kärnkraftverkaen kommer inte hålla och massor av radioaktivt avfall kommer hamna i Stillahavet! Förhoppningsvis kommer vindarna vända och tyfonen kommer missa!
Tyfonen Songda verkar vilja dra sig in över Japan, om det drar över Fukushima är det ganska illa. Kärnkraftverkaen kommer inte hålla och massor av radioaktivt avfall kommer hamna i Stillahavet med regnet. Förhoppningsvis kommer vindarna vända och tyfonen kommer missa!

RSS 2.0