Slytherin whispers to me

Det bor numera två små kungssnokar hos oss! Dock måste jag sälja ena eftersom de är kanibaler och vi bara har ett tarrarium.


Only god can judge me

Fram tills jag åker till Japan bor jag i den lilla kyrkbyn! Under flytten dit har jag dargit på mig en hemsk förkylning. Och mitt photoshop har laggt av. Och eftersom vi har ett väldigt dåligt mobilt internett just nu kan jag inte skaffa mig ett nytt än. Men ack så vackert det är har! Jag bor mitt emot kyrkan och längre ner har vi ju hängnan med massor av får!

I staden där jag bor växer inga blommor.


The little village above the sky.

Gammla bilder jag aldrig laddat upp men som jag kände för att visa!

Valmo my love! Playing with colors.

Mina photoshop förmågot sträcker sig inte så långt men det här är vad jag har lekt med. Det är dock samma bild om och om igen, det kommer fler ;)

My sweet honey, bumblebee!

Fotat en massa i stugan. Blev mest blombilder. Ville visa några! Kommer nog fler senare ;) Tänker dock leta lika photoshopist med dem andra!

Cute sodacan!

Igår var jag och såg på den sista Harry Potter filmen! Den var verkligen bra. Kännde att jag vekligen behövde se den det blir som lite av ett avslut på det hela. Filmen visades i 3D men jag måste säga att jag inte var helt nöjd med 3D effekterna, kändes som att jag hade brytningsfel vid vissa tillfällen och det känns som att dom bara slängt in effekterna som "bara för att". Men Jag gillade den och vi köpte en jätte söt dricka ! Hello Kitty läsk med hallonsmak :)

RSS 2.0