Sparkling Sake

Sparkling Sake
Min pojkvän fick bubbelsake i Julklapp av sin bror och hans sambo, det ska bli spännade att smaka på !
Tomas fick bubbelsake i Julklapp av sin bror och hans sambo, det ska bli spännade att smaka på ! Är det någon som har provat och vet hur det smakar? Kanske blir lite nu här på nyårskvällen!
Helt söt flaska !

Handla tills du droppar

Jag har haft massor av kul på mellandags rean, lyckades hitta några plagg och en fin kamera :D
En Nikon coolpix L110! En hybridkamera med hd inspelning, den duger nog bra till mig. Lägger kanske upp nån fräsig bild tagen med kameran imorgon :D

Känns som att jag kommer skriva lite oftare här under det kommande året, även dessa tre månader innan Japan.


God Jul


Begin Japanology

Mina bröder har börjat bli mer och mer pepp på att komma ner till Japan och hälsa på medan vi bor där! Jag har visat dem lite bilder och vi har laddat ned och börjat se en typ dokumentärserie om olika japanska saker, Begin Japanology. Den verkar vara lite out of date, men så är det ju ofta med fakta eftersom saker förändras hela tiden. Om jag inte misstror mig så ska den nog vara från 2007 (?) det var det året som kom upp när jag googlade iaf :)
Som ett fint avslut kan jag berätta att idag har jag bakat lussekatter med Tomas och lillebror Joel. Igår kväll gjorde vi även jul-godis. Ikväll blir det lördags mys :)


Vaccin!

Mamma lurade iväg mig för att ta vaccinationerna inför japan flytten! Huvva så jobbigt det var. Jag är verkligen jätte rädd för sprutor men det gick ju bra iaf :) Japansk encefalit är visst inte det vanligaste vaccinet och dit jag gick och tog det hade dom bara en enda dos inne ! Och den var lite små dyr tycker jag också, 1370kr för en dum spruta.

Sen var det inte den enda sprutan jag fick ta, jag fick en i varje arm. Hepatit B och Japansk encefalit! Encefaliten sved till lite men den andra kändes inte alls, jag vet att sprutor inte gör ont eller är farliga men jag är så rädd iaf.

RSS 2.0