Väntan

Nu är det bara att vänta. Nästa grej på att göra listan är att fylla i visum papperna. Ca 7 månader till avfärd, det känns både som en evighet och som en kort tid bort.

Mer pengar försvinner

Fick mejl från Studin idag, tidigare skickade dom mej ett mejl med ett bankgiro nummer och skrev att jag skulle betala visum och anmälningsavgiften som det stod var på 6000:-, men nu hade den visst höjts så jag var tvungen att betala ytterligare 900:-. Inte för att det handlar om massor av pengar men jag tycker verkligen att det var dålig stil att skicka ut en ny faktura dagen efter att jag betalt och skriva att dom vill ha 6900:- istället :/
Men jajja.

Youtub´at skolan i Osaka

Tyvärr var den enda videon jag hittade lite gammal. . . Och på thai haha! Men enyoy !

Ett litet klipp på staden

Detta är alltså osaka en vinterdag !

Välkommen till vår nya blogg!

Efter många om och men har vi kommit fram till att vi förmodligen kommer uppdatera oftare om vi har en gemensam blogg Tomas och jag (Sandra). Så vi gjorde en nu på morgonen innan Tomas åkte in till skolan för att koppla upp sin privata skoldator till skolans nätverk.

.

Vi hade inte tänkt att röra bloggen något innan vi åker men självklar kunde inte jag låta bli! Det är ju faktist så mycket som händer innan man åker också! Inom ca tre veckor kommer våra brev från skolan, där kommer det stå mer ingående information om klasser och datum. När vi vet alla datum börjar det bli dags att kontakta CSN, boka flyg, och börja vaccinera sig!

xo

Sandra


RSS 2.0