Purikura

Min vän Rebbbeca visade mig till Amemura där jag hade tänkt fixa håret. Tyvär blev det inte av men vi gick runt lite och hittade en spelhall fär vi fick gratis spel och en liten manga figur. En souvenir sa killarna som jobbade där :) Sen tog vi purikura bilder och det var jätte kul :D Älskade det!

My friend Rebecca took me to amemura where I was supposed to get my hair done. Un fortunally that never happend but we strolled around and found a gamehall wehre we got free games and a little manga charater. Then we took som purikura :D I loved it!


The promised wedding

Som jag tidigare lovade er ska jag visa det lilla jag fick se av det japanska brudparet. Det var väldigt häftigt att se tycker jag, Annas komentar var -Jag vet inte om jag hade velat gifta mig i det där, skulle inte känna mig så snygg direkt. 

Nu ska jag snart lämna lämna mitt kära hem för att bege mig ut! Jag ska ut mot shimbashi och amemura för att fixa håret och shoppa :D Kommer med en uppdatering ikväll! Tar med mig kameran ;)

As a promised erlier here is the video of when I saw a japnese bridal couple. To me this was something really facinating to see. Annas coment was - I don´t know if i would have want to get maried in that, I wouldent feel especially good looking. There also is some other swedish rambeling in the video but I cant reallt hear or remember what they said. I´s something about japanese weddings and what they think they know a bout it.


 

Now I´ll soon leave my sweet home for a trip to shimbashi and amemura! I´m going to visit a hairsaloon and go shopping! I´mm be back this eaving with som uppdates! I´ll bring my camera ;)



In the morning

Lite vad som hänt! Japansk glass och otrevligt besök..


Write on me please!


Homework work gotta work


On our way home!

På vägen hem från templet såg vi en massa saker! Vi gick bla förbi det här templet, ett budisttempel. Det var jätte intressant och Rebecca som visade oss runt är buddist så det var jätte spännade att höra om allt vi såg.
Föst såg vi den här porten, den får man tur av om man går under den!
På träden runt om på tempelområdet satt det små papperslappar upp knutna. Det är spådommar om framtiden som ger dålig lycka. För att bli av med oturen som spåtts ska man knyta upp dem på ett tempelområde!
Själva templet! När man kommer längst fram kan man kasta in små mynt i en stor som tja låda. Sen ska man klappa med händerna två gånger och be en tacksamhetsbön. Efter det kan man köpa sig en spådom för 100yen.
Sist av allt såg vi även ett brudpar gå mot templet, jätte vackert! Filmade dem när de gick ska visa den videosnutten sen! Det var häftigt!!

Osaka castle

Känndes som att det var lika bra tt smälla upp lite av bilderna bara ! 
Vi var som sagt också lite av en attraktion där vi gick! Såg en massa coolt på vägen hem men det lägger jag upp liter senare :)

What does this button do?


Nanba

Ytterligare ett bildtungt inlägg! Var i Namba där det finns en park i/över en byggnad, galleria tror jag det var. Jätte coolt högt upp massor av träd och en gräsplätt också. Sen var det massor av små cafer där uppe också :9 jätte mysigt!
Ett riktigt läskigt jobb? Här står dom och trimmar grenar precis vid kanten på stegar på en hög våning helt utan att vara fastspända i någon säkerhetslina :o
'

Last friday night!

Rebecca visade mig runt i området där jag bor, det var hur skojj som hälst! Och det finns ett "litet" centrum en bit bort! Sen provade jag Takoyaki! Helt ok tills en arm ramlade ut.. obehagligt. Låter åter igen bilder tala lite för sig själv ^^ Tycker att det är lite småjobbigt att skriva långa texter! Enyoy!

Dotonbori desu!

Varning för mycket bilder!
Massor med bilder! Var förbi Dotonbori med Anna idag! Det var trevligt, och verkligen mycket att se! Såg jätte biliga skoaffärer! Vill hitta hit igen seanre och köpa något par :) Såg också en spelsalong, där kunde man vinna ButaUsagi! Lydia du vet griskaninen från Ikemen ! Vet inte direkt om jag har så mycket att säga men jag tänkte visa fler bilder senare vi gick till lite andra ställen med och jag har fler foton att visa er :D

Today I...


Sexy taxi

Jag tycker att just den här modellen på taxi bilar här i japan är skit snygg!! Lite kantig men mjuk och lite retro med backspeglarna på huven. Verkligen snygg!

On my way home

På en gata vid Miyakojima nakadori. Filmade lite på vägen hem för att visa lite hur det ser ut bara :)

On the third day she rose again

Tog lite bilder på området kring skolan idag! Ska ut och ta lite bilder här där jag bor också, har lite tid att döda innan Rebecca kommer. Ska försöka ta en blid på en taxi jag tycker som ser jätte fräsiga ut här !
Jag vet inte hur bra det synns men det står poliser vid övergånsställena och vinkar med pinnar om det är okej att gå eller om man ska stanna. Dom ropar dessutom en massa, dom har redan traffikljus och övergångsljus men jag antar att lite exta försiktighet inte kan skada? haha. Sen här ni en liten "så här var min dag hitils" i videoform här under.

Gigant red whale !


Today I feel fine

Det kändes väldigt lätt att beskriva min dag i tal så det lär ni få se mer av ! Tyvärr har jag jätte dålig belysning men det får duga!

Good moring

Nu är det morgon (09.58) här och jag har sovit rätt bra förutom ett litet vaken stopp mitt i natten. Snoozade till och med! Ovanligt för mig! Tänkte börja med att rätta till ett litet fel, jag har kallat affären jag bor brevid Thopmson hela igår även i vloginlägget... Den heter Lawson xD Idag ska jag iaf försöka ta mig till skolan och göra mitt pklacerings prov :) Uppdaterar förhoppningsvis ikväll med egen adapter !


Videoinlägg, jetlag, vilse och förrvirrad!


Good bye for the last time ?

Nu är det äntligen dags.
Nästa gång jag lägger upp något blir när jag får internett i lägenheten!

Very last day

Sista dagen i sverige nu! Slagit igång en tvättmarskin så det bara är dena kläder som får följa med. Sen väntar jag över några vänner och även min mamma. Så ska jag packa ihop allt fint och klart :) Spännade nu!

Study harder!

Tränar hiragana och katakana så allt sitter på torsdag då det är dags för inplaserings provet! Snart är det ju dags att använda dessa alfabet dagligen:)

RSS 2.0