So we went to kyoto


Don´t push so hard

Jag fick känna min först jordbävning igår! Det var inte någon stor en och läraren märkete den inte änns fören folk började fråga och hon såg att persienerna vajade fram och tillbaka. Själv satt jag och skrev på läxan när jag kände hur bordes började gunga undermig. Helvete vad hårt Otou-san måste sudda var min första tanke. När det fortsatte och tillsist kändes som att hela jag svajade tittade jag upp och såg kinsesernas miner. OH erthqake? Is it a erthquake? Och en tjej som är jordbävningsrädd sprang till en dörröppning och sa Cant you feel ! It IS a erthquake.. I hate them. Själv kände jag mig riktigt upprymd efteråt. Lite uppspelt och glad. Knasig svensk.


Efter det drog jag och en kompis och åt på mac dolnalds innan drog vidare hem. Var rätt trött igår så gjorde inte klar alla läxor. Får jag sota för nu på morgonen, nu är det dags för läxläsning.


Banpaku! Part 1

Här har ni bilder från muset i Banpaku koen! Vi fick på tok för lite tid i detta museum det var otroligt. Som jag tidigare sagt vill jag verkligen besöka parken igen för wow det fanns mycket att göra här! En rolig detalj är att jag blev fotad väldigt mycket själv när jag var på museumet haha. Men det var trevligt! Även folk jag inte känner kom och frågade om dom fick lov att ta en bild. Även om jag inte fick tid på mig att ta bra bilder så han jag ta många bilder så varning, bild-tungt inlägg.












'



Anledningen till att bloggen knappt uppdateras

Är för att jag har så mycket kul! Sen mär det massa plugg på vardagarna Man har något att göra konstatn känns det som. Men på ett bra sätt. Mycket har hänt men nu är det nästan bara en månad kvar till  jullovet! Längtar. Bilderna här nedan är från den här veckan.
Den här är från Banpaku koen, en park med allt möjligt! Det var en helt UNDERBAR dag och  jag tänker defintitivt besöka den här parkern igen.
Och det här fotot är från igår. Joakim fyllde år så vi var först och åt på izakaya sen bar det av mot kareoke där vi sjöng oss hesa och sen tog morgon tåget hem. Själv tog jag 05. 47 tåget hem! Men fyra stycken stannade kvar för att sjunga tills våran kareoke tid tog slut klockan sex på morgonen. Men det var en härlig kväll kan jag säga, hes idag dock haha!

Back home


The place I call home

Eftersom jag har tänkt visa insidan av mitt boende tänkte jag visa er hur det ser ut när jag springer ut ur mitt lilla hem! Sista bilden är bara där för jag tyckte att det var så¨gulligt att man såg min frisyr i skuggan :)

What I did, what will I do. Can I ask you?

Om mitt rum, jo jag tänker visa upp det. Det är inte så mycket att se dock, litet och väldigt lite möbler. Har dom inte hunnit köpa allt än. Köpte gardiner iförrgår haha. Idag har jag tvättat damsugit och gjort läxor. Sen gick jag till supermarket och köpte kött och typ en jätte rädisa. Lite glass också ;) Sen två glas och ett deciliter mått !

 

Sen gjorde jag ett försök till att filma vägen till skolan... det gick inte så bra. Någon som vet ett bra sätt att sätta fast en kamera på cyckeln? Att ha den på väskan gick... inte så bra xD Så som sagt! Förslag på vad ni vill se och tips på hur man fäster en kamera på ett bra sätt! Ska ta några kort eller filma en runda i rummet innan jag går imorgon :)

 

Orkade inte redigera klippet jag han filma mot skolan eftersom det blev så dåligt, skumpigt och så. Men här är ett smakprov på hur det ser ut iaf! Skakigt som bara den dock!

Lets drink our heads off


Försenat inlägg

Frpn morgonb

RSS 2.0